Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Şahin: Amerika yönetimini şiddetle kınıyorum

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Haçlı zihniyetinin aktörü Donalt Trump ve Amerikan yönetimini şiddetle kınıyorum" dedi.

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Amerika hükümetinin “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile ilgili aldığı yatırım kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Sözde yaptırımların yeni bir Haçlı saldırısı olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül için sözde yaptırım kararı alan Haçlı zihniyetinin aktörü Donalt Trump ve Amerikan yönetimini şiddetle kınıyorum. Onlar önce kendi kanlı geçmişlerine baksınlar. Amerika denince akıllara gözyaşı, savaş, işkence ve sömürü gelmektedir. Amerikan halkının bir an önce yönetimlerine karşı insandan yana, barıştan ve adaletten yana tavırlarını koymaları ve demokratik tepkilerini göstermeleri gerekmektedir” dedi.

"Bakanlarımızın yanındayız" diyen Başkan Şahin, "Ülkemize ve milletimize sevdalı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümet yetkililerimiz ve bakanlarımız sözde yaptırım gibi oyunlara karşı en güzel ve anlamlı cevapları vermiştir. Türkiye’yi bu tür senaryolar, dolar ve terör saldırıları ile yıkamazlar. Bakanlarımızın yanındayız. Biz biriz ve beraberiz. Türkiye yoluna devam edecektir" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.