Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Mustafa Demir'den tüm Türkiye'ye Samsun simidi

Samsun Haber

Samsun BŞB. Başkanı Mustafa Demir,  kampanyaya 81 ilde 81 okula simit dağıtımı yapacağını duyurdu. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okullar açıldığında ilk tenefüsün 40 dakika olacağını bildirmesinin ardından belediye başkanları kampanya başlattı. Samsun BŞB. Başkanı Mustafa Demir  kampanyaya 81 ilde 81 okula simit dağıtımı yapacağını duyurdu. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, okulların  açıldığı ilk gün  ilk teneffüsün 40 dakika olacağını bildiren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a, o gün için 81 ilde 81 okula Samsun simidi göndereceğini bildirerek  desteğini belirtti
  Başkan Mustafa Demir yaptığı duyuruda, “40 dakikalık teneffüs simitsiz olmaz. Pidemiz de meşhurdur ama çocuklarımızın sıcak sıcak yemeleri için Samsun’a bekleriz. 81 ilimizdeki 81 okulumuza Samsun simidi bizden” sözlerini kullandı.
  
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dün akşam yaptığı paylaşımla okullar açıldığında ilk tenefüse  özel olarak 40 dakika olacağını söyledi.Selçuk’un yayınladığı paylaşımda : “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” ifadelerine yer verdi.Bakan Ziya Selçuk’un bu açıklamalarının peşin sıra birçok özel kamu kurum ve kuruluşları da, açıklamalarıyla bakana desteklerini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.