Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Demir: Vasiyetimdir bu yol bitecek

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları sürüyor. Alaçam kırsalında yapılan yol ile bir takım ziyaretler gerçekleştiren Başkan Demir mahalle sakinlerine vasiyette bulundu. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Alaçam kırsalında bulunan Gümüşova Mahallesi ve çevrede bulunan 2 mahalleyi ziyaret ederek yapılan yol ve yapılacak yol çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Demir ayrıca mahalle sakinlerine kendisine bir şey olması durumunda yolun bitirilmesi vasiyetini verdi. 

100 KM KADAR YOL YAPILACAK 

Alaçam ilçesine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Gümüşova Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Demir yapılan 900 metrelik yolun devamının yapılacağını 3 mahalleyi bağlayan ortak yolun bitmesi ile birlikte su sorununun da çözüleceğini ifade etti. 

VASİYET ETTİ 

Toplamda 3 mahalleyi ziyaret eden Başkan Demir, yerli halkın başta ülkeyi kalkındırmalarının yanı sıra tüm dünyaya yararının dokunduğunu dile getirdi. Gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Demir mahalle halkının uzun yıllardır çözülmeyen yol sorunun çözüme kavuşacağının sözünü vererek başına bir şey gelmesi durumunda mahalle halkının yolu bitirmesini vasiyet etti.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK


 

https://www.youtube.com/embed/HtGKiYYG4pE
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.