Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bakan Kılıç ''Hayır diyenler bunu camiaya anlatamazlardı''

Samsun Haber

Galatasaray olağan genel kurulundaki çıkmayan ihraç kararı hakkında değerlendirmede bulunan Akif Çağatay Kılıç, hayır diyenlerin kulüplerine bu durumu anlatamayacaklarını söyledi

Samsun Haber -  Galatasaray genel kurulu toplandı. Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihraç kararını görüştü. Çıkan sonuç ihraç edilmemesi yönünde oldu. Sonrasında toplanma kararı alan Galatasaray yönetim kurulu acil bir karar alarak söz konusu eski futbolcuların kulüplerinden ihracını içeren kararı aldı.

Doğru bir karar

Genel kurul toplantısında Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihraç edilmemesi kararı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kulübün sonradan almış olduğu ihraç kararını ‘’doğru bir karar’’ olarak niteledi.  Kılıç, devlete ihanet edip ülkesini terk eden oyuncuların Türk kulüplerinde işleri olmadığını ifade etti.

Hayır diyenler bunu camiaya anlatamazlardı

Akif Çağatay Kılıç, "Galatasaray Genel Kurulu'nun Cumartesi günü aldığı karar zaten doğru bir karar değildi. Genel Kurul'da ibra kararından sonra çok detaya girmemekle beraber aslında Galatasaray Genel Kurulu'nun değil orada kalan bir takım neden orada oldukları belli olmayan kişilerin aldığı bir karardı. Bu karar Galatasaray camiasında ve kamuoyunda tepkiye neden oldu. Zaten Genel Kurul'da ihraca hayır diyenler bunu camiaya anlatamazlardı. Dolayısıyla Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, bence gereken kararı alıp doğru işi yapmıştır. Çünkü milletimize memleketimize devletimize ihanet edenlerle beraber olduklarını dile getirp de söyleyenler ülkeden firar edenler kulüplerimizde eski bir takım kadim yapılarımızda işleri yoktur" dedi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.