Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bakan Kılıç, Atakum'da kapalı spor salonu için düğmeye bastı

Samsun Haber

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi’nde kapalı spor salonu yapılması için düğmeye bastı

Samsun Haber - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atakum Belediyesi çalışanlarıyla sohbet eden Bakan Kılıç, Mevlana Mahallesi'nde kapalı bir spor salonu yapılması için düğmeye bastı.


Ziyarette konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Atakum ilçesinde yerel yönetimler noktasında önemli çalışmalar yapılıyor. Bir taraftan bakanlığımızın gençlik ve spor odaklı projeleri, bir taraftan Atakum Belediyesinin önemli yatırımları ve çalışmaları ile Atakum ilçesi büyümeye, değişmeye ve gelişmeye devam ediyor” dedi.

Atakum belediye Başkanı ishak Taşçı'ının ilçesinin kapalı spor salonuna ihtiyacı olduğunu belirtmesini ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, harita üzerinde gördüğü alanlardan Mevlana Mahallesi'ne kapalı spor salonu yapılacağını söyledi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.