Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bakan Demircan Seçime Doğru'nun konuğu olacak

Samsun Haber

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu Seçime Doğru programının konuğu Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan olacak.

Samsun Haber-24 Haziran Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine adım adım yaklaşırken Mehmet Yazıcı ile Seçime Doğru programında Samsun'un nabzını vekil adayları ve partililer ile tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Seçime Doğru programında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayacak.

24 Haziran seçimlerine kadar Mehmet Yazıcı ile Seçime Doğru programında Samsun'un nabzını tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Demircan'ın katılacağı "Seçime Doğru" programı Samsunhaber.com internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından akşam saat 2.00'de yayınlanacak. Samsunlular Bakan Demircan'a sorularını internet üzerinden sorabilecek. Seçime Doğru programını kaçırmayın, şimdiden iyi seyirler.

BİLGİLENDİRME

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a sormak istediğiniz soruları haberimizin altına üslubuna uygun şekilde yorum olarak yazabilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.