Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bakan Demircan'dan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kutlama

Samsun Haber

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kutlama mesajı gönderdi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun ziyareti sırasında ani bir kararla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek incelemelerde bulunmuştu. Demircan, sağlık hizmetinden memnun kalarak hastane yönetimine kutlama yazısı gönderdi.


Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan 13 Ağustos pazar günü Samsun ziyareti sırasında program dışı habersiz bir şekilde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Demircan, tek başına hastanede sağlık ekibini ve çalışmaları inceleyerek doktorlar ve sağlık ekipleri ile görüştü. 



Bakan Ahmet Demircan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık hizmetinden memnun kaldığını dile getirerek hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Özkan'a kutlama yazısı gönderdi.

Bakan Ahmet Demircan yazısında, "13 Ağustos 2017 Pazar günü hastaneniz acil servisine program dışı gerçekleştirmiş olduğum ziyaret esnasında doktor, hemşire, hasta bakıcı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının, bu ulvi hizmetini büyük bir ciddiyet, hassasiyet ve fedakarlıklarla yürütmekte olduğuna şahit oldum. 7/24 fasılasız yürütülmekte olan sağlık hizmetlerinde, azim, kararlılık, sabır ve kolaylıklar diliyor, şahsınızda tüm personelinize gayret ve fedekarlıklarından ötürü takdir duygularımla kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.