Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bakan Demircan'dan Samsun'a ikinci üniversite müjdesi

Samsun Haber

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun'a yapılması planlanan 2. üniversite ve Şehir Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Canik İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Kongreleri, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrelerde Mustafa Kansız yeni Gençlik Kolları Başkanı olurken, Gülay Korucu yeniden İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi. 

Canik Kültür Merkezi'nde yapılan AK Parti İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresinde eski Başkan Serkan Asma görevini Mustafa Kansız'a devretti. 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın yanısıra AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte diğer ilçe teşkilat başkanlarının da katıldığı kongrede, AK Parti ve Türkiye için gençliğin önemine dikkat çekildi.

2. ÜNİVERSİTE İÇİN GÖRÜŞÜLECEK

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun'a yapılacak olan Şehir Hastanesi ve yapılması planlanan ikinci üniversite ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Demircan, "Şehir Hastanemizi inanıyorum ki gerek konumu gerekse manzarası ve temiz havası ile şehrimizin en güzel yerine kuruyoruz. Ayrıca şehrimize ikinci bir üniversite kazandırma çalışmamız var. İnşallah önümüzdeki hafta milletvekili arkadaşlarımızla birlikte üniversite konusunu görüşmek üzere YÖK ile görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.