Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bafra'nın gündemi Kızılırmak Üniversitesi

Samsun Haber

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 5 ana hedeflerinden birisinin Bafra Kızılırmak Üniversitesi olduğunu açıkladı.

Samsun haber - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçeye yapılması için çalışama yürütülen Kızılırmak Üniversitesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARISI”

5 ana hedeflerinden birisinin Bafra Kızılırmak Üniversitesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Zihni Şahin, "OMÜ Samsunumuzun can damarıdır. Ondokuz Mayıs Üniversitemiz bünyesinde merkezde ve ilçelerimizde 20 fakülte 5 enstitü, 13 meslek yüksekokulu, 3 yüksekokul bulunmaktadır. Üniversitemizde 2017-2018 öğretim yılında 56 bin 369 öğrencimiz eğitim görmektedir. Bu hepimizin onurudur, üniversitemizin başarısıdır. Üniversitemizin bu büyük başarısını Bafra Kızılırmak Üniversitesini de oluşturarak devam ettireceğine inancım tamdır" dedi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçede üniversite için istek olduğuna değinen Başkan Şahin, "Geldiğimiz noktayı yine hep beraber Bafra Kızılırmak Üniversitesine taşımak istiyoruz. Bunun için ilçemizde ortak hedef, heyecan, arzu ve istek vardır. Bu konuda Bafralılar kararlıdır. Bunun için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. İşletme Fakültemizde çalışmalar büyük bir hızla devam etmektedir. Çalışmaları da yakından takip ediyorum. Yerinde incelemelerde bulunuyorum" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.