Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bafra'da Cumhuriyet Coşkusu 4 Gün Sürecek

Samsun Haber

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra’da 4 gün sürecek çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet Bayramının kutlanacağını belirterek program hakkında bilgi verdi.

'Devletimiz ve Cumhuriyetimiz sonsuza kadar yaşayacaktır' diyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, şu açıklamalarda bulundu:

“İlçemizde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız oluşturulan etkinlik komitesinin çalışmalarıyla geniş bir programla kutlanacak. Dört gün devam edecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programında 28 Ekim saat 19.30’da Bafra Lisesi toplantı salonunda Bafra Musiki Cemiyeti Şiir Kulübü’nün 'Bafra Şiir Akşamları' etkinliğinde Atatürk Portreleri Sergisi ve şiir dinletisi yapılacak, 29 Ekim resmi kutlamalar sonunda saat 17.30'da 19 Mayıs Polis Yüksekokulu bandosu eşliğinde Bafra Anadolu Lisesi önünden başlayacak olan Bayrak Yürüyüşü Hükümet Konağı önünde bitecek.  Saat 20.00’de ise Gazipaşa Mahallemizdeki geleneksel Cumhuriyet kutlamalarına geçilip, Musiki Cemiyetimizin koroları konser verecek, 30 Ekim akşamı saat 19.30’da Bafra Şehir Kulübünde ise Cumhuriyet Balosu yapılacaktır. 31 Ekim saat 19.30'da Bafra Kültür Merkezinde ise Samsun Devlet Türk Sanat Müziği Korosu konser verecek ve düzenlenecek olan etkinliklere tüm vatandaşlarımı davet ediyorum" 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.