Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aziz Atik Otomotiv'de 2. El araç fırsatı!

Samsun Haber

Samsun'un önde gelen otomotiv liderlerinden Aziz Atik Otomotiv 2. El araçta müşterilere sunduğu fırsatlar ile farkını ortaya koyuyor. 

2 El otomotiv satışına ilişkin Aziz Atik Otomotiv'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    "İkinci el araç satışımızda Aziz Atik Otomotiv olarak önceliğimiz, müşterilerimize en uygun olan aracı belirlemesine yardımcı olmak. Bu sebeple 2. El araç stoğumuzda her tür ve her segment otomobil bulundurmaktayız. Müşterilerimizin kendilerine yönelik en uygun aracı bulmasına yardım ederken, kaç kişilik bir aile olduğu, yılda kaç km yaptığı ve ihtiyacı olan donanımlarla ilgili sorular sorarak ve en önemlisi müşterinin önceliklerini öğrenip en uygun aracı belirleyip sunuyoruz. 
   Aziz Atik 2. el güvencesiyle ekspertiz raporlu garantili ve güvenli alışveriş için her bütçeye uygun 2.el otomobile ulaşabilirsiniz, araçlarımız ekspertiz ve km garantilidir. 2. El olarak her aracımıza standart olarak ’96 Nokta Servis Kontrolü’ yapılmaktadır. Standart olarak 2. El stoğumuzdaki her araç için anti-bakteriyel koruma , detaylı iç- dış temizlik ve detaylı bakımları yapılmaktadır.

2. El’de çözüm olarak sunduğumuz diğer hizmetler:
- 6 ay ücretsiz garanti
- Ücretsiz yol yardımı 
- Detaylı iç & dış temizlik
- Antibakteriyel Koruma 
- 2. El Garanti Sertifikası 
- Trafik & Kasko Sigorta Hizmeti
- Takas İmkanı
- Hızlı & Kefilsiz Kredi Olanağı
- KM Sorgusu
- Ücretsiz Kontrol (2.000 km veya 1 ay)
- Hasar Kaydı Sorgusu 
- Deneme Sürüşü Olanağı

   Müşterilerimiz, alacağı aracı bağımsız bir ekspertiz firmasında ekspertiz yaptırma hakkına sahiptir. Aziz Atik Otomotiv tarafından 2. El araçlarımızın hepsi garantilidir."


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.