Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ayvacık Kaymakamından o iddia ile ilgili flaş açıklama

Samsun Haber

Samsun'da CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün yaptığı açıklamanın ardından Ayvacık Kaymakamlığı'ndan flaş bir açıklama yapıldı.

Samsun Haber - CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, "Ayvacık'ta bizzat mülki amir tarafından, 'Atatürk Çocukları' adlı koronun 23 Nisan programından çıkartıldığı ve bu etkinlikler kapsamında İzmir Marşı'nın çalınmasının yasaklandığı söylenmektedir. Bu vahim iddianın derhal üzerine gidilmesini bekliyoruz. Samsun'un diğer ilçelerinde de buna benzer durumlar yaşanmakta mıdır bilmiyoruz. Samsun Valisi Sayın İbrahim Şahin'in tüm bu olan bitenden haberi var mıdır? 23 Nisan gibi bir tarihte, İzmir'in kurtuluşu ile taçlanan bir mücadelenin simgesi haline gelmiş bir marştan rahatsız olmanın nedenleri, Samsun ve Türkiye kamuoyuna açıklanmalıdır" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Skandal niteliğinde olan iddiaya Ayvacık ilçesi Kaymakamı Emre Yeşilbaş Samsunhaber.com'a açıklamada bulundu. Kaymakam Yeşilbaş, "Böyle bir durum yoktur. Tamamen asılsız iddiadır. Zaten Milli Eğitim Müdürlüğü'nden bize yollanan 23 Nisan kutlamaları programı resmi kaymakamlık sitesinde yayınlanmıştır" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.