Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ata’ya büyük konser

Samsun Haber

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bedeni varlığının aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde; Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Korosu Engin Candan şefliğinde ''Atatürk'ü Anma Konseri'' düzenleyecek.

Samsun Haber –Yarın Saat: 20.00 de Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür Merkezinde başlayacak olan konserin tanıtımını yapan ADD Samsun Şubesi Başkanı Işık Özkefeli “Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin Başkomutanı; laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu; Türk Milletinin Atası; Dünya Lideri, dünya barış elçisi; Dünyada ve bu coğrafyada hala tertemiz kalmış yegâne şey odur. Tüm dünyanın tanıdığı en tanınmış ve en büyük Türk; Atatürk’tür” dedi.

Başkan Kefeli sözlerine şöyle devam etti: “Varlığını ve yarınlarını kimlere borçlu olduğunu unutmayanlar için; Atatürkçü Düşünmek ve yaşamak, Atatürkçü olmak bir onurdur. Tam Bağımsızlık, özgürlük ve Ulusal egemenlik temelinde geleceğe yürümek erdemdir. Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun şubesi olarak; Ata'mızın bizlere bıraktığı evrensel değerleri ve O’nun devrimlerini korumaya, O'nun gösterdiği aydınlık yolda gururla ve azimle, yılmadan ilerlemeye kararlıyız”

Haber: Ekrem BİRCAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.