Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakumlular Başkan Şahin'e güveniyor

Samsun Haber

Samsunhaber.com ekibi olarak yerel seçimlere aylar kala Atakumlu vatandaşlara Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında sorular sorduk. İşte Atakumluların cevapları...

Samsun Haber – Samsunhaber.com olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bugün de Atakumlulara Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin hakkında sorular sorduk. Atakumlulara, ‘göreve yeni getirilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i tanıyor musunuz, Başkan Şahin’in Samsun’un trafik sorununu çözmek için başlattığı akıllı kent Samsun, akıllı ulaşım sistemleri ve katlı otopark ile ilgili ne düşünüyorsunuz, Başkan Şahin’in sevgiyle birlikte yürüyeceğiz ve ortak akılı esas alacağız açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz’ diye sorduk. Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

"Atakumluların geneli göreve yeni getirilen Büyükşehir Belediye Başkanını tanıdıklarını belirterek Bafra’daki faaliyetlerinden sonra Samsun’a güzel bir şekilde hizmet edeceğini söyledi. Başkan Şahin’in göreve daha yeni geldiğini ve ileride de tüm ilçelerle birlikte Atakum’da halka bir araya gelmesini istediklerini ifade etti. Atakumlu vatandaşlar Başkan Şahin’den bir an önce trafik sorununa çözüm bulması ve uygulamaya geçmesi gerektiğini söyledi."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.