Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum’da büyük yangın

Samsun Haber

Samsun’un Atakum ilçesinde yer alan Alanlı Mahallesindeki bir tarlada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine hemen itfaiye ekipleri gönderildi. Müdahale edildi.

Samsun Haber - Samsun Atakum ilçesinde yer alan Alanlı Mahallesi’nde tarım arazilerinin olduğu bir yerde yol kenarında çıkan alevler kısa sürede büyüdü.

Alevler kısa sürede büyüdü geniş bir alana yayıldı

Büyüyen alevler hemen yol kenarında bulunan anızların bulunduğu alana sıçradı. Tarlanın büyük bölümünde etkili olan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Tarla adeta küle döndü. Öyle ki tarla içerisinde yer alan bir ağaçta ne yazık ki çıkan yangından nasibini aldı. Çok sayıda yeşil örtü alevlerden etkilendi. 

İtfaiye anında müdahelede bulundu

Yangın bölgesine hemen itfaiye araçları gelerek yangına müdahale etmeye başladı. Yangına yapılan müdahale sonuç verdi ve alevler söndürüldü. Fakat itfaiye ekipleri havaların sıcak olması nedeniyle yeniden alevlenebilme ihtimaline karşın olay yerinde zemin soğutma çalışmalarında bulunuyor. 

Yangının henüz neden çıktığı bilinmezken görevlilerin çevre sakinlerine çevreye duyarlı olmaların konusunda uyarılarda bulunurken daha fazla dikkatli olmaları yönünde telkinde bulunuyor. 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.