Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum sahilinde ortalık fena karıştı!

Samsun Haber

Samsun'un Atakum ilçesinde Suriyeli 2 genç, plajdaki kadınların fotoğrafları çektikleri gerekçesiyle linç edildi. Polis durumu güçlükle kontrol altına aldı.

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Ömürevleri mevkiindeki plajda bugün, meydana gelen olayda iddiaya göre Suriye uyruklu 2 genç, denize giren kadınların cep telefonuyla fotoğraflarını çekti. Durum sahildeki vatandaşlar tarafından fark edilince ortalık karıştı ve Suriyeli gençler vatandaşların hışmına uğradı.

Ortalık fena karıştı!

Suriyeli gençlerin ellerinden telefonları alan kızgın kalabalık, önce bu telefonları kırdı, daha sonra da bu 2 genci linç etmek istedi. Suriyeli gençler, kendilerini sahildeki zabıta kulübesine attı ve ancak kafa ve vücutlarının çeşitli yerlerinden darbe alan bu 2 Suriyeli genç, zabıta kulübesinde yere yığıldı.

Polis olayları zor sakinleştirdi!

Kulübeye sığınan Suriyelilerden hıncını alamayan kalabalık, bu kez de gençlerin sığındıkları kulübeye saldırıp, camlarını kırdı. Olay yerine gelen polis, kalabalığı güçlükle sakinleştirebildi. Yaralanan Suriyeliler olay yerine gelen ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Polisin öfkeli kalabalığı sakinleştirmek için sarf ettiği yoğun çabaya rağmen, vatandaşlar ambulansa da zor anlar yaşattı. Ambulans ancak, çevik kuvvet ekiplerinin koruması altında sahilden çıkabildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.