Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum Sahil Yolundaki problem çözüldü

Samsun Haber

Samsun'un Atakum ilçesinde arsasından yol geçen bir vatandaş yolu duvarla çevirerek arsasını ayırmıştı. 3 yıl sonra tamamlanan çalışmaların ardından yol eski haline getirilerek engel olan duvar yıkıldı.

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesi Sahil Yolu'nda yapılan çalışmalarda Hicabi ve Müjgan Eryıldırım çifti arsalarından yol geçtiğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme ise imar planı düzenlemesini iptal edince arsa sahipleri parseli duvar örerek kapattı.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Vatandaşların araçlarıyla sahil yolundan giderken karşılaştığı ilginç manzara tam 3 yıl sonra çözüme kavuştu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptığı açıklamada, "Adnan Menderes Bulvarı'nda araçlarıyla seyir eden vatandaşlarımız için bir engel olan ve sahil şeridinde görüntü kirliliğine neden olan parselde, Atakum Belediye Meclisi'nde aldığımız kararla Büyükşehir Belediyesiyle iş birliği halinde plan düzenlemesi yaptık. Bu sayede yıllardır süregelen büyük bir sorunu çözmüş olduk. Bugün gerçekleştirdiğimiz çalışma ile kaldırım ve araç yolunu kapatan duvarları yıkarak, trafiğe açtık. Her şey daha yaşanılabilir bir Atakum için" dedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.