Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum'da ücretsiz bisiklet

Samsun Haber

Atakum Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokolün ardından Samsunlulara ücretsiz bisiklet müjdesi verildi.

Atakum Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde 200 bisiklet Samsunluların hizmetine verildi. Sağlıklı yaşamı desteklemek adına Atakumlulara ücretsiz olarak bisiklet kiraladıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "200 bisiklet vatandaşlarımızın hizmetinde. İstedikleri zaman herhangi bir bedel ödemeden kullanabiliyorlar" dedi.

ATAKUM SAHİLİNDE BİSİKLET TURU

Sağlıklı yaşamı her alanda önemsediklerini ve bu önemden hareketle de desteklediklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Sağlık Bakanlığı ile "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" çerçevesinde imzaladığımız protokolle, vatandaşlarımızın kullanımına sunmak üzere 200 bisiklet aldık. Belediye hizmet binamız ve Yalı Kafe önüne yerleştirdiğimiz bisikletleri, vatandaşlarımızın ücretsiz bir şekilde kullanımına sunuyoruz. Bu bisikletlerle sağlıklı yaşama destek olurken, ailesi ve sevdikleriyle birlikte Atakum'un eşsiz sahilinin tadını çıkarmak isteyen vatandaşlarımız için de önemli bir hizmet sunmuş oluyoruz" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.