Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

"Atakum'da sorunları çözmek boynumuzun borcu"

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, Akalan Mahallesi halkı ile bir araya geldi.

Akalan Mahallesi halkı ile bir araya gelen Zihni Şahin, "Profesyonel bir ekip ile Atakum'da toplumun önceliklerini belirliyor, adeta Atakumluların nabzını ölçüyoruz" ifadelerini kullandı.

Zihni Şahin Atakum'da mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Akalan Mahallesi halkı tarafından coşkuyla karşılanan Zihni Şahin, "Bizleri yalnız bırakmayarak gönül kapılarını sonuna kadar açan Akalanlı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Gücümüzü kardeşliğimizden alıyoruz. Heyecanla 31 Mart gününü bekliyoruz" sözcüklerini kullandı.

MAKAMLAR GEÇİCİ ÖNEMLİ OLAN SEVGİ KAZANMAK

Akalan Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Zihni Şahin, "Görev yaptığımız süre boyunca bir emanetçi gibi durmadık. Taşın altına elimizi hatta vücudumuzu koyduk. Gece gündüz demeden tüm ilçelerimize hizmet götürülmesi için çalıştık. Gönlümüzü topluma açtık ve Samsun'da büyük destek bulduk, sevgi kazandık. Bu nedenle dünyanın en bahtiyar insanı sayılırım. Makamlar, mevkiler gelip geçidir, önemli olan insanımızın sevgisini kazanmaktır" şeklinde konuştu.

ATAKUM'UN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Zihni Şahin, "Sizlerin de desteğiyle Allah nasip eder de Atakum'da belediye başkanı olursak problemleri çözmek boynumuzun borcu. Bunu muhtarlarımızla, halkımızla el ele vererek çözeceğiz. Atakum'un problemlerini biliyoruz. Profesyonel bir ekibimiz var. Toplumun önceliklerini ortaya koyuyor, bunu yaparken toplumun da nabzını ölçüyoruz. Kesinlikle oy almak amaçlı vaatlerle vatandaşın kafasını karıştırmıyoruz. Bundan ziyade samimi bir şekilde çalışacağımızı söylüyoruz" diye konuştu.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.