Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum'da Cemil Deveci'ye büyük şok!

Samsun Haber

Samsunhaber.com olarak düzenlediğimiz "Sizce Atakum Belediye Başkanı Kim Olmalı" anketinde şimdiye kadar 2587 gerçek oy kullanıldı. Ankette Cumhur İttifakı adayı Zihni Şahin, Millet İttifakı adayı Cemil Deveci'ye büyük fark attı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala adayların çalışmaları hız kazandı. Samsunhaber.com olarak düzenlediğimiz ankette vatandaşlara, "Sizce Atakum Belediye Başkanı Kim Olmalı" sorusunu yönelttik. Ankette Cumhur İttifakı Atakum adayı Zihni Şahin, Millet İttifakı Atakum adayı Cemil Deveci ve Saadet Partisi Atakum adayı Serdar Şen yer aldı. Dev ankette şimdiye kadar 2587 gerçek oy kullanıldı.

CEMİL DEVECİ'YE BÜYÜK ŞOK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin ankette açık ara önde yer alıyor. Seçime iddialı şekilde hazırlanan Cemil Deveci'nin ise Zihni Şahin'in oldukça gerisinde kalması dikkat çekti. Deveci, hem AK Parti hem de CHP tarafından yapılan anketlerde istediğini bulamadı. Ankette şimdiye kadar Zihni Şahin 1426, Cemil Deveci 1041, Serdar Şen ise 120 oy aldı.

ANKETTE OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.