Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum Belediye Başkanlığına sürpriz isim

Samsun Haber

CHP Atakum İlçe Başkanlığında Aday Adaylığını açıklayan Tabipler Odası Samsun eski Başkanı Dr. Murat Erkan, “Talih Atakum’un yüzüne Metin Burma zamanında güldü. Eğer göreve gelirsem Atakum’u daha da iyi seviyelere getirmek istiyorum” dedi

Samsun Haber - Tabipler Odası Samsun eski Başkanı Dr. Murat Erkan, Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe Başkanlığında Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

“Doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz”

Bildikleri yolda yürümeye devam edeceklerini ifade eden Tabipler Odası Samsun eski Başkanı Dr. Murat Erkan, “İçinden geçtiğimiz sosyal, siyasal, yasal deformik, olumsuz ve psikolojik süreç hepimiz için aynı kaygıda gelecek duygusu yaratmaktadır. Hepimiz bir taraftan bu endişelerle boğuşurken diğer taraftan çözüm yolu ya da çıkış yolu çabası da devam etmektedir. Geçmişimize baktığımızda bugün yaşanan mücadelenin benzerlerini görmek mümkündür. Bugün hala var olabiliyorsak burada bu mücadelenin bu kahramanları unutulmamalıdır. Biz tehditlere kulak asmayız ve doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam ederiz” diye ifade etti.

“Talih Atakum’un yüzüne Metin Burma zamanında güldü”

Atakum’un Metin Burma zamanında iyi olduğunu belirten Erkan, “Ülkemizin içinden geçtiği sosyal, siyasal ve ekonomik bozukluk kentlere de yansımıştır. Kentler planlanmamış karmaşa içinde bir yaşam haline gelmiştir. İnsanlar bu olumsuzluk içinde kaçacak, yaşanabilecek bir yer arayışına girmişlerdir. Bu anlamda son 5 yılda yaşadığımız tahribata rağmen Atakum hala yaşanabilecek bir yerdir. Atakum’un yaşanabilecek bir yer olarak devam etmesinin yegane nedeni ise bu kentin temelinin sosyal demokrat anlayışta ve onun temsilcisi olan Sayın Metin Burma ile atılmış olmasındandır. Talih Atakum’un yüzüne Metin Burma zamanında güldü. Eğer göreve gelirsem Atakum’u daha da iyi seviyelere getirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.