Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum'a hastane yapılıyor!

Samsun Haber

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçeye yapılacak olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası çalışmaları ile ilgili konuştu.

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesine eğitim araştırma hastanesi yapılıyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'a yapılacak olan hastane ile ilgili olarak, "Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasının son hazırlıkları tamamlanıyor. En kısa sürede kapılarını vatandaşlarımıza açacak" dedi.


"ATAKUM'A YAPILACAK HASTANE KISA SÜREDE AÇILACAK"

Başkan Taşçı Atakum'a yapılacak olan Eğitim Araştırma Hastanesi ek hizmet binası çalışmaları ile ilgili olarak, "Atakum ilçesinde dev bir turizm atağı olacak olan Osmanlı Hamamlarını hizmete açacağız. Aynı şekilde Seyir Terası projemizin açılışını 2018 yılının ilk aylarında gerçekleştireceğiz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasının son hazırlıkları tamamlanıyor, en kısa sürede kapılarını vatandaşlarımıza açacak. Yenimahalle’de yapımı hızla devam eden dev kompleksin açılışını da 2018 yılında gerçekleştireceğiz. Bir yandan yeni köy konaklarını ilçemize kazandırmaya, hayır çarşıları ile yüzleri güldürmeye devam edeceğiz, diğer yandan da ön hazırlıklarını tamamladığımız dev projelerimizin temellerini atacağız" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.