Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Antrenmanlara ara verdi... Sırp forvetin dönüşü uzadı...

Samsun Haber

Antrenmanlarda alt adale ağrılarından şikayetçi olan Alen Melunovic'in, tedavisine başlandı. Sırp forvetin bir kaç hafta daha sahalardan uzak kalacağı tahmin edilirken; kulüpten konuyla ilgili resmi açıklamanın en kısa sürede yapılacağı öğrenildi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un Sırbistan 1. Ligi'nde Napredak Krusevac takımından büyük umutlarla transfer ettiği Alen Melunovic'in Keçiörengücü maçına kadar hazır hale gelmesi planlanıyordu. Ancak oyuncunun antrenmanlarda alt adale ağrılarından şikayetçi olması moralleri bozdu. Kulüp sağlık ekibi tarafından hemen tedavisine başlanan Sırp forvetin bir kaç hafta daha tedavisine devam edileceği ve tam hazır olmadan antrenmanlara katılmasına izin verilmeyeceği öğrenildi.  

SAVİÇEVİC GÜN SAYIYOR 

Öte yandan bir sakat diğer oyuncu Vukan Saviceviç'in ise sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği ve en geç Salı günü takımla birlikte antrenmanlara katılmasının planlandığı gelen bilgiler arasında. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın bu gelişmeler üzerine yeni bir planlama yapmak zorunda kaldığı görüldü. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.