Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

ALKIŞLAR  CELİL'E! Samsunspor'un Başarılı Oyuncusu, Eyüpspor Maçındaki Performansıyla Tribünleri Mest Etti...

Samsun Haber

Samsunlu oyuncu Celil Yüksel, Eyüpspor karşılaşmalarındaki yüksek mücadele gücü ile herkesi mest ederken; sonlara doğru sakatlanması ise yürekleri ağıza getirdi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un başarılı orta sahası Celil Yüksel, performansıyla tribünlerden tam not almayı başardı. Sezon başında Adanaspor'dan transfer edilen Samsunlu oyuncu, Eyüpspor karşılaşmalarındaki yüksek mücadele gücü ile herkesi mest ederken; sonlara doğru sakatlanması ise yürekleri ağıza getirdi. Kırmızı beyazlı oyuncunun, maç sonunda yapılan kontrollerinde ciddi bir durumun olmadığının anlaşılması herkese rahat bir nefes aldırdı. Celil Yüksel'in haftaya oynanacak BB.Erzurumspor deplasmanında oynayacağı açıklandı. 

ERZURUM'DA OYNAYACAK 

Kırmızı beyazlı ekibin orta sahada ki dinamosu Celil Yüksel, sezonun ilk iç saha maçında taraftarla buluştu. Oyunda kaldığı sürede rakibin önemli ataklarını olgunlaşmadan önleyen ve takımını hücuma çıkaran Celil, doğru bir transfer olduğunu daha ilk haftada gösterdi. Sezonun açılış maçı olan Altay deplasmanında da yüksek tempoda oynayan kırmızı beyazlı oyuncu, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini ve takım olarak bunun için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.