Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

“Alışveriş şenliği Samsun’da”

Samsun Haber

Başarılı Kadınlar Platformu (BİKAP) tarafından düzenlenen Alışveriş Şenliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonunda açıldı.

Samsun Haber - Başarılı Kadınlar Platformu (BİKAP) tarafından düzenlenen Alışveriş Şenliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonunda açıldı.

Şenlikte milyonlarca dolar değerindeki mücevherlerin yanı sıra birçok üründe standartlarda yerini aldı. Başarılı Kadınlar Plartformu Kurucusu Bilge Kuru Eren, “ Bu projeyi ilk gerçekleştirdiğimiz de 53 firmayla başladık ama daha sonra günden güne çoğaldık. Amacımız, burada birçok kadını bir araya getirmek özellikle evde bir şeyler yapmak isteyen para kazanmak isteyen girişimci kadınlarımızın ürünleri sergileyebilmeleri için platform oluşturmak istedik. Bu kadınlarımızda işlerinde hakikaten çok iyiler. Aslı Şen gibi Emel Yıldırım gibi iş kadınlarını bir araya getirdik. Hem kadınlarımızı cesaretlendirmek hem de yollarını açmak gibi imkanlar sağlamak amacıyla kurulmuş bir platformdur” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.