Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

AK Partililerden Orhan Kırcalı'ya tepki! "Hani verdiğin sözler?"

Samsun Haber

3. dönem yeniden aday gösterilen AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı'ya Samsun'un Bafra ilçesinde AK Partililer tepki gösterdi.

Milletvekilliği döneminde Bafra'nın hizmetlerden yoksun kaldığını ve ilçeye hiç bir şekilde sahip çıkılmadığını belirten Bafraĺılar "Eczacılık fakültesi nerede?" diye sordular.

Samsun'un bütün ilçelerinde değişim yaşanırken Bafra'nın her konuda üvey evlat muamelesi gördüğünü söyleyen kent halkı; "25 yıl önce bu kentin il olması konuşuluyordu şimdi ise koca bir kasaba haline geldi. Verilen sözler tutulmadı. Bafralı vekiller bu kente sahip çıkmadı yazıklar olsun." dediler.

Ayni yüzlerin sürekli olarak milletvekili yapılmasından Bafra olarak yorulduklarını dile getiren Bafralılar; " Ne milletvekili, ne belediye başkanı Bafra için elini taşın altına koymamışlar. Bu halde iken yine aynı isimlerin milletvekili yapılmasını kabul etmiyoruz." şeklinde konuştular.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a oylarını seve seve vereceklerini dile getiren Bafralılar; " Reisten asla vazgeçmeyiz ama listeye koyduğu isimlere tepki göstereceğiz. Oylarımız sandıkta Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın dimdik arkasında durduğu için Devlet Bahçeli'ye yani MHP' ye vereceğiz." diyerek sözlerini tamamladılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.