Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

AK Partili kadınlar bereketi paylaşıp, iyilikte buluşuyor

Samsun Haber

Geçen yıl “Sofranız Soframızdır” diyerek çat kapı iftar ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu Ramazan ayında da “Bereketi paylaşalım, iyilikte buluşalım” sloganıyla çat kapı iftar ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Samsun Haber – Geçtiğimiz Ramazan ayında da çat kapı iftar ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve Yönetim Kurulu üyeleri bu Ramazan ayında da çat kapı iftar ziyaretlerine devam ediyor.

“Bereketi paylaşalım, İyilikte buluşalım” sloganıyla yola çıkan Başkan Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun’un 17 ilçesini tek tek gezerek mahalle sakinleriyle çat kapı iftar ziyareti gerçekleştirdi.

Yaptığı ziyaretler hakkında bilgi veren Rabia Bay Keser, “Geçen Yıl ‘Sofranız Soframızdır’ diyerek ziyaret ettiğimiz evlerin kapılarını bu yıl ‘Bereketi paylaşalım, iyilikte buluşalım’ sloganı ile çalıyoruz. Hayırlı bereketli Ramazanlar olsun. 17 ilçemizde her akşam vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz. Üyelerimiz kendi evlerinde yaptıkları yemeklerle vatandaşlarımıza konuk oluyoruz. Ekmeğimizi ve yemeğimizi paylaşıp, güzel bir iftar ile orucumuzu açıyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.