Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel'e zorlu toplantı

Samsun Haber

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve diğer il başkanları, külliyede toplantıya katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelecek.

Samsun haber - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye’de 6-7 Eylül tarihleri arasında 81 ilin il başkanlarıyla toplantı yapacak. Toplantıda metal yorgunluğu nedeniyle istifası istenen fakat hala istifa etmeyen il başkanları ile ilgili gündem oluşacağı tahmin ediliyor. Kulislerde ise istifa eden 12 il başkanı sayısının 30'a çıkacağı konuşuluyor.


Ankara'da yapılacak olan toplantı 2 gün sürecek. İl başkanları için zor geçecek olan toplantıda basına kapalı olan kısımda istifası istenen il başkanlarının gündeme getirileceği iddia ediliyor. Samsun il başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Kırıkkale İl Mürsel Akçay, Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, Tokat İl Başkanı Metin Polat, Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek'de Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak toplantıya katılmak için Ankara'ya hareket etti.

Hedef Halk / Zekeriya Fırat
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.