Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

AK Parti Samsun 6. sıra milletvekili adayı Bekir Keleş kimdir?

Samsun Haber

AK Parti'de il il milletvekili adayları belli oldu. Samsun AK Parti'de 9 adet milletvekili adayı yer aldı. Samsun AK Parti milletvekili adayı listesinde 6. sırasında bulunan Bekir Keleş merak konusu oldu.

Samsun Haber-AK Parti Samsun 27. dönem milletvekili adayları belli oldu. AK Parti Samsun milletvekili adayı listesinde sırasıyla Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe ve Muhammet Yasir Okudan yer aldı. AK Parti Samsun milletvekili arasında en çok merak konusu olan isim listenin 6.sırasında bulunan Bekir Keleş oldu. 


BEKİR KELEŞ KİMDİR?

AK Parti Samsun 27. dönem milletvekili adayı Bekir Keleş, Samsun'un Vezirköprü ilçesi Esentepe Köyü doğumludur. Öğrenim hayatı; ilkokulu köyünde, orta okulu ilçesinde okuyan Bekir Keleş lise yıllarını Amasya İmam Hatip Lisesi'nde parasız yatılı olarak geçirmiştir. Üniversitede Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi okuyan Bekir Keleş 1996 yılında mezun olmuştur. 1997 yılında meslek hayatına Başbakanlık Uzman Yardımcısı olarak başlayan Bekir Keleş, Başbakanlığın çeşitli hizmetlerinde çalışırken kendisi kaliteli mevzuat ve kanun yapımı süreçleri konusunda usta bir isimdir.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.