Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

AK Parti'de büyük gün!

Samsun Haber

AK Parti’de dananın kuyruğu bugün kopuyor. AK Parti Genel Merkezine davet edilen il başkanlarına devam edilecek ya da birlikte yürünecek adaylar bugün bildirilecek. Bildirimler hafta sonuna kadar sürecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi ve Külliye tarafından bizzat takip edilen aday adaylığı sürecinde sona yaklaşılıyor. Bugüne kadar titizlikle sürdürülen çalışmalar, yeminli gözetmenlerin hazırladığı raporlar, yapılan gizli anketler ve ardından oluşan kanaatlerin ardından bugün il başkanları Ankara’ya davet edildi. 

KESİN İSİMLER AÇIKLANIYOR

Çalışmaları sona eren ve haklarında kesin kanaatler oluşan Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkan adayları ile teşkilat başkanları Salı günü, (bugün) Ankara’ya davet edildi. Kurulan komisyonlar önce il ve ilçe başkanlarını son kez dinledikten sonra kesin adayları açıklamaya başlayacak. Aday adaylarının duyurulması hafta sonuna kadar sürecek.

İSİMLER SIR GİBİ SAKLANIYOR

Ak Partide ilk kez bu kadar koordineli ve titiz bir çalışma gözleniyor. Kurulan komisyonlar aylar süren çalışmalarını sürdürürken kesinleşen adaylarla ilgili kamuoyunun Çarşamba gününden itibaren bilgilendirileceği öğrenildi. Ancak piyasada konuşulan ve ismi geçen aday adaylarının pek çoğunun listelerde yer bulamadığı kaydediliyor. Bir çok sürpriz ismin aday olarak açıklanacağı ifade edilirken bu isimler sır gibi saklanıyor. 

SamsunHaber.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.