Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ahmet Karayılmaz iddialara yanıt verdi

Samsun Haber

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, bu hafta sonu Samsun Okçuluk Salonunda yapılacak olan düğün ile ilgili Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulundu.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en büyük okçuluk spor salonunda bu hafta sonu düğün yapılacak. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, okçuluk salonunda yapılacak olan düğün ile ilgili Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulundu.

Karayılmaz, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olan Samsun Okçuluk Salonunda bu hafta sonu düğün yapılacak. Bu gayet normal bir durum. Düğün sahibi Ankara'ya Gençlik ve Spor Bakanlığına dilekçe göndererek taleplerini iletti. Tahsisler Yönetmeliği doğrultusunda Bakanlığın onayının ardından böyle bir karar alındı. Tıpkı Yaşar Doğu Spor Salonunun konser yada açılış gibi aktivitelerde kiralanması gibi okçuluk salonu da makbuz karşılığında alınan 10 bin TL bedel ile kiralandı. Bu para Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün kasasına girecek ve Samsun için harcanacak. Şuan herhangi bir turnuva yok ve salon boş durumda. Tesislerimizi bu şekilde değerlendirerek hem vatandaşlarımızın isteğini yerine getirmiş hem de devlet bütçesine katkı sağlamış oluyoruz. Bu olayın gayriresmi bir durummuş gibi değerlendirilmesine bir anlam veremedim" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.