Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aday gösterilmeyen CHP Eski İl Başkanı Akcagöz'den flaş açıklama

Samsun Haber

CHP Samsun 27. dönem milletvekili aday adayı olan CHP Eski İl Başkanı Tufan Akcagöz, milletvekili adayı seçilmedi. Konu ile ilgili Tufan Akcagöz'den flaş açıklama geldi.

Samsun Haber-CHP Samsun 27. dönem milletvekili adayları belli oldu. CHP Samsun milletvekili adayları listesinde sırasıyla Kemal Zeybek, Neslihan Hancıoğlu, Hüseyin Şahin (Saadet Partisi kontenjanı), Müşfik Veysel Erdoğan, Mehmet Özdağ, Arzu Sabuncu,Murat Çan, Yılmaz Karagöz, Işık Özkefeli yer aldı. Listeye girmesi kesin gözüyle bakılan CHP Eski İl Başkanı listeye giremeyince flaş açıklamalarda bulundu.

CHP Eski İl Başkanı Tufan Akcagöz facebook hesabından yaptığı açıklamada, "1977 Çarşamba doğumluyum. 1995 genel seçimlerinde sandık kurulu üyeliği görevi ile başlayan siyasi hayatımı, - aradaki parti görevlerini saymayayım- Samsun gibi bir büyük şehirde iki dönem üst üste İl Başkanı seçilerek sürdürdüm. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem Samsun Milletvekili aday listesinde yokum. Sakın üzülmeyin. Bana güvenen, beni Milletvekili olarak görmek isteyen tüm yurttaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da ülkeyi tek adam rejiminden kurtaralım, inanın başka bir şey istediğim yok. Bunun için bir Tufan değil, bin Tufan feda olsun. Demokratik mücadelemi azimle sürdüreceğim. Ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacı var. Partimin emrindeyim ve örgütümün ‘ol’ dediği yerde olacağım. Tüm Milletvekili aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Saygılarımla.." ifadelerini kullandı.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.