Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Adana'da yıkıldık !  Ne yaptın Samsunspor 2-1

Samsun Haber

Kırmızı beyazlılar, mutlak kazanmak zorunda olduğu zorlu Adanaspor deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Samsunspor, bu sonuçla ligde kalma umutlarını da yarı yarıya azaltmış oldu. 

Samsun Haber-Samsunspor Haber - Samsunspor, Adanaspor deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle ligde kalma umutlarını yarı yarıya azalttı. Rakibi karşısında sahada oldukça kötü bir futbol sergileyen kırmızı beyazlı ekipte, futbolcuların ne yaptıklarını bilmez görüntüleri ise taraftarları adeta çılgına çevirdi. Adanaspor karşısında oyuna tutuk başlayan kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikada bir tek Ahmet Burak Solakel ile pozisyona girebildi. 

REZİL BİR FUTBOL 

Bunda da tecrübeli oyuncu, topu 19 yaşındaki kaleci Efecan'ın kucağına teslim etti. İlk 45 dakikada kalesinde de net pozisyon vermeyen Samsunspor, ikinci yarıya çok kötü başladı. Daha ilk bölümlerde oyunun hakimiyetini rakibine kaptıran kırmızı beyazlılar, önce 58.dakikada Gökhan Süzen, daha sonra ise 69'da Magaye Gueye'nin gollerine engel olamadı. Maçın bittiği denildiği anlarda Muhammet Beşir, santrası olmayan gole imza attı ve Samsunspor sahadan ağır bir yenilgiyle ayrılmış oldu. (2-1)

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.