Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

9 futbolcu ile yollar ayrıldı

Samsun Haber

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz önümüzdeki sezon Gökay İravul, Muhammet Beşir, Kenan Karışık, Ahmet Cebe ve Ufuk Budak'ın takımdan ayrılmalarının kesinlik kazandığını açıkladı.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Gökay İravul, Muhammet Beşir, Kenan Karışık, Ahmet Cebe ve Ufuk Budak'ın takımdan ayrılmaları kesinlik kazandı. Kulüp Başkanı Ahmet Karayılmaz, "Yönetim olarak Muhammet Beşir'in kalmasını çok istedik. Bu noktada elimizden geleni yaptık ancak bordo mavili ekip, bu oyuncuyu kadrolarında değerlendirmek istediklerini söylediler. Bunun dışında sözleşmesi devam eden oyuncularımızla ilgili çalışmalarımız hala devam ediyor" dedi. 

YABANCI OYUNCULAR İYİ NİYETLİ DAVRANDILAR

Öte yandan yabancı oyuncularla tek tek anlaştıklarını bir kez daha dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Yabancı oyuncularımızın hepsi iyi niyetli çıktı. Sorun çıkarmadan anlaştık. Hem alacaklarının bir kısmını almadılar hem de kalan paralar için de bizim önerdiğimiz yapılandırmaları kabul ettiler. Bu hamlemiz sayesinde kulübün kasasına 4 - 5 Milyon kadar bir katkı sağlamış olduk. Biz Samsunspor'un geleceğini garanti altına alabilmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.