Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

24 Nisan Pazartesi Samsun hava durumu

Samsun Haber

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Samsun genelinde havanın çok bulutlu yer yerde yağışlı olması bekleniyor.

Samsun Haber - Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinin çok bulutlu, sabah saatlerinde Sinop, Kastamonu ve Çorum çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra ise bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Kastamonu çevrelerinde (Kıyı kesimleri dışında kalan yerlerde) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Bölgenin batısında 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı, zamanla kıyı kesimlerde kuzeybatı yönlerden orta, yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak eseceği beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

24 Nisan Pazartesi itibariyle Samsun genelinde olması beklenen hava durumuyla günün yüksek sıcaklık değerleri şu şekilde:

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.