Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

19 Mayıs ilçesinden sonra Tekkeköy ilçesi de ‘DUR’ dedi

Samsun Haber

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 19 Mayıs ilçesinde olduğu gibi Tekkeköy ilçesinde de A101, BİM ve şok marketlerine sınırlama getireceklerini söyledi.

Samsun Haber – Çocukların marka kültüründen etkilendiğini dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy’de değişik markalarında olmasını istiyoruz. Tekkeköy’de artık sadece A101, BİM, Şok olmasın. Bunlara bizde bir sınırlama getiriyoruz. Bununla ilgili 19 Mayıs İlçesi de bir uygulama başlatmıştı. Bende bunu yıllardır söylüyorum” dedi.

Tekkeköy halkının ucuzcu olmadığını belirten Başkan Togar, “Burada bu şekildeki market kolay kolay ruhsat alamıyor. Çok zorluyoruz. Ben ilçeme sadece A101, BİM ve Şok değil, Carrefour ve Migros da gelsin. Çünkü biz hep ucuzcu değiliz. Buradan şehir merkezine alışveriş yapmaya giden yüzlerce aile var. Bir arkadaşımız bize çıkıp, Carrefour ve Migros’un bayiliğini alabilecek fiziki imkanlarının olduğunu söyleyip açsınlar. Biz Samsunspor’un stadını burada 7 gün 24 saat yaşanabilir bir hale getiremezsek o yaptığımız yatırıma yazık olur. Altında restaurantlar var, alışveriş merkezleri var” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.