Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

12 sağlık personeli tutuklandı!

Samsun Haber

Samsun’da 15 Temmuz’da FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası Samsun’da Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 12 sağlık personeli tutuklandı.

Samsun’da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması dahilinde aralarında eski İl Sağlık Müdürü Yusuf K. ve Eğitim Araştırma Hastanesi eski Başhekim Yardımcısı Ali Osman K.’nın da olduğu 12 sağlık çalışanı tutuklandı.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin merkezi Samsun olmak üzere Ordu ve Sivas illerinde sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 53 sağlık çalışanı gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar, bugün Samsun Adliyesi’nde mahkemeye çıkarıldı. Aralarında eski İl Sağlık Müdürü Yusuf K. ile eski Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ali Osman K.'nın da olduğu 12 sağlık çalışanı tutuklanırken, 5 sağlık çalışanı savcılık tarafından, diğer 36 sağlık çalışanı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklananların adları ise şöyle:
“Eski İl Sağlık Müdürü Yusuf K., eski Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ali Osman K., Ahmet K., Murat T., Mehmet T., Erkan P., Vedat K., Mustafa Ş., Mustafa A., Murat Y., Hasan K. ve Mustafa G.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.