Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Medicalpark Genel Müdürü Görevden Alındı!

Sağlık

Tokat’ta özel bir hastanede yoğun bakım servisinde yatan hastaya şiddet uygulandığını gösteren görüntülerin yayınlanmasının ardından Olaya ilişkin Medicalpark Hastaneleri'nden resmi açıklama geldi! İşte detaylar...

Görüntülerde biri kadın biri erkek iki hemşire cihazlara bağlı olarak bilinçsizce yatmakta olan erkek hastanın çarşafla yüzünü kapatıp elleriyle ağzını ve boğazını sıktıkları, parmaklarıyla gözüne baskı uyguladıkları görüldü.

Medical Park Hastaneleri yönetimi, yaşanan olayla ilgili kamuoynu bilgilendirmek üzere açıklamada bulundu.

''KAMUOYU AÇIKLAMASI''

Tokat şubemizde yaşanan ve kurumumuzca kabul edilemez görülen üzücü olayla ilgili kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.

Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Muharrem Usta, konudan haberdar olduğunda olayı araştırmak için derhal bir inceleme heyeti kurmuştur. Heyetin ilk incelemesinin ardından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş ve Sağlık Bakanlığı’na gerekli bildirimler yapılmıştır. Ayrıca sürecin sağlıklı yürümesi adına hastane genel müdürü görevden alınarak yerine vekâleten atama yapılmıştır. Şu an hukuki süreç devam etmektedir.

Kurumumuzun ve Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Muharrem Usta’nın bizzat konunun takipçisi olduğunu ve olmaya devam edeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Medical Park Hastaneleri"

İlgili Haber;

Hastanede Hemşire Skandalı! Hemşireler Felçli Hastayı Boğarak Öldürmeye Çalıştı!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.