Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Marketlerde kotalı satış dönemi

POLİTİKA

Bazı marketlerde yağ ve şekerin kotalı satılmaya başlamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu market alışverişlerinde yapılan sınırlama ile ilgili açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yağ ve şekere gelen zam ve yeterli üretimin olmaması nedeniyle marketlerde 1 adet alınabileceğine yönelik sosyal medyada paylaşım yapılmaya başlanmıştı. CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç konuyla ilgili "Ülkeyi ne hallere düşürdüler... Erdoğan’ın “Ucuz” bulduğu Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’ne ait markette sıvı yağ satışını kısıtlıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.   Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi'ne ait marketlerde uygun fiyata satılan ürünlerin kotalı satıldığına dair fotoğraflar sosyal medyada dolaşmaya devam ediyor. 

"HALKIMIZI KADERİNE TERK ETMİŞ BİR SARAY İKTİDARI VAR"

Marketlerde yapılan kota sınırlamasına ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu "Halkımızı kaderine terk etmiş bir Saray İktidarı var. Astronomik gıda fiyatları bir yana, pek çok üründe kota uygulanmaya başlandı; yeterli gıda yok. Gıda sektörü paydaşlarını davet ettim, yarın kara kışı konuşacağız, birlikte ne yapabileceğimize bakacağız. Halkımız müsterih olsun. Gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın andır. Yalnız değilsiniz!" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.