Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ateş püskürdü: Seni Samsun’a sokmazlar

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarına ateş püskürerek, "Seni bir defa Samsun’a sokmazlar" dedi.

Samsun Haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile birlikte Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Miting havasında geçen törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak'a yapılan yatırımlar ve referandum süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Seni bir defa Samsun’a sokmazlar. Seni Sivas’a sokmazlar, seni Amasya’ya sokmazlar. Sen kimi İzmir’den gelip dökeceksin. Sen kimsin be ahlaksız” dedi.

CHP'li vekilin "Diyelim ki 'evet' çıktı kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya gideriz. Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın" açıklamasına karşılık olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

“Ya Kılıçdaroğlu işte bu kavgalar olmasın diye biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiyoruz. Artık bizim sistemimizde Başbakan olmayacak. Dersini çalışmamışsın Kılıçdaroğlu. Dersi çalış dersi, 18 maddeyi bir oku. Okumuyor. Al işte bir tanesi çıkmış, ‘Ben hayır çıkacağına inanıyorum. Fakat ola ki evet çıkarsa, biz Samsun’dan gireriz. Amasya, Sivas, İzmir’den denize dökeriz’ diyor. Bu da CHP’nin Konya Milletvekili. Şimdi bu adama terbiyesiz demeyeceksin de kime diyeceksin. Seni bir defa Samsun’a sokmazlar. Seni Sivas’a sokmazlar, seni Amasya’ya sokmazlar. Sen kimi İzmir’den gelip dökeceksin. Sen kimsin be ahlaksız. Haddini bil, kendini bil, ceddini bil, neslini bil. Ama bunlarda böyle bir haya yok ki. Bizim kültürümüzde edep denilen bir şey vardır” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.