Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

CHP'de Eren Erdem liste dışı kaldı

POLİTİKA

CHP'nin 24 Haziran'da gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesinde aday listesi basına sızdı. Listede Eren Erdem'e yer verilmemesi büyük şaşkınlık yarattı.

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olacak CHP'lilerin listesi basına sızdı. CHP Milletvekili Eren Erdem'in aday listesinde yer almaması büyük şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. Eren Erdem, Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili paylaşımda bulundu.

"VEKİLLİK ÖNEMLİ DEĞİL"

Eren Erdem ise Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı; "Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Partim bana 25 ve 26. Dönem Milletvekili olma onuru yaşattı. 27.dönem listesinde yokum. Ülkemde demokrasi için, kapı kapı gezerek mücadele edeceğim. Vekillik önemli değil. Önemli olan, Türkiye demokrasisidir. Çalışacağız! Kazanacağız. İlk durak Maraş!"

Trend Topic listesine giren Eren Erdem bunun üzerine bir mesaj daha paylaştı. Erdem mesajında şunları kaydetti; "Eren Erdem Twitter’da TT olmuş. Sahtekarlara, yalancılara, faşistlere gün doğmuş. Listede yokum evet! Önemli değil. Emek verdim, mücadele ettim. Kavga verdim. Birilerine yaranamadım! Mücadeleye devam. Çakallara gün doğdu. Eğlenin bakalım. Geçicidir bu eğlence. 24 Haziran’a kadar!"

İşte Eren Erdem'in paylaştığı tweetler;

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.