Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bakan Soylu'dan kritik terör açıklaması

POLİTİKA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör açıklamasında bulundu. Bakan Soylu açıklamasında, son 2 yıl içerisinde 350 teröristin ikna edildiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Şu anda jandarmamız, polisimizle timler oluşturduk, bütün teröristlerin ailelerine gidiyorlar. Diyorlar ki ‘ikna edin, getirin adalete teslim olsun.’ Sadece şunu söyleyeyim, son 2 yılda 350 ikna yapıldı” sözcüklerini kullandı.

İKNA EDİN

Bakan Soylu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bir iş daha yapıyoruz, önemli bir iş. Şu anda jandarmamız, polisimizle timler oluşturduk bütün teröristlerin ailelerine gidiyorlar. Diyorlar ki ‘ikna edin, getirin adalete teslim olsun.' Sadece şunu söyleyeyim, son 2 yılda 350 ikna yapıldı. Sadece bildiğimiz usullerle onları tasfiye etmiyoruz. Hem psikolojik hem de onların içerisine onları en çok etkileyecek hareketleri yapıyoruz. Ailelerine ikna ediliyor ve oradan getirip adalete teslim ediyorlar. Bu kadar açık ve net. Terör örgütünün en çok korktuğu, ürktüğü işlerden bir tanesi de budur. Bunun için arkadaşlarımız çok önemli bir ilim ortaya koydular ve bunu gerçekleştiriyorlar" ifadelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.