Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yönetim Bakın Paraları Nerelere Harcamış ?

Özel Haber

"Bu aşkın kahramanı sensin" ve 100 bin milli piyango biletinin satıldığı "Eşya piyangosu " projelerinden elde edilen gelirin yönetim tarafından nerelere harcandığını samsunhaber.com ortaya çıkardı

BÖYLE ŞEY GÖRÜLMEDİ

Samsunspor'a maddi kazanç sağlaması noktasında düzenlenen "Bu aşkın kahramanı sensin" ve 100 bin milli piyango biletinin satıldığı "Eşya piyangosu " projelerinden elde edilen gelirin yönetim tarafından nerelere harcandığını samsunhaber.com ortaya çıkardı. Samsunspor yönetiminin, bu iki kampanyadan gelen paraları geçmişe dönük futbolcu alacaklarıyla acil ödenmesi gereken yapılandırılmış borçlarına yatırdığı öğrenildi.

TARAFTAR GERGİN

Mevcut oyuncu kadrosuna primler haricinde son üç aydan bu yana hiç bir ödeme yapmayan kırmızı beyazlı yönetimin, bu tutumu takım içinde de büyük tepkiyle karşılandığı belirtildi. Şimdi herkes Erkut Tutu başkanlığında ki yönetimin, bu krizi nasıl aşacağını tam merak konusu. Kırmızı beyazlı taraftarlar ise takımın yaşadığı bu kaosun Balıkesirspor karşılaşması öncesinde sonlandırılmasını istiyor.

Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.