Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tramvay yolunda faciadan dönüldü

Özel Haber

Samsun’da Hafif Raylı Sistem hattında çalışan bir vatman, tramvay yolunda telefonla konuşarak karşıya geçmeye çalışan kadını son anda fark edip frene basıyor. Frene basmasına rağmen kadına çarpan tramvay sürücüsünün dikkati sayesinde kadını tramvayın altına almaktan kurtarıyor.

Samsun Haber – Samsun’da 10 Ekim 2010 tarihinde ilk seferlerine başlayan tramvay yolunda meydana gelen kazalar bitmek bilmiyor. Tramvay hattındaki güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, defalarca kez ölümle burun buruna gelen halkın dalgınlığını ve dikkatsizliğini gözler önüne seriyor.

Vatman son anda fark etti

Güvenlik kameraları 19 Mayıs 2017 tarihinde Denizevleri Mahallesindeki tramvay istasyonunun yanında bulunan kavşaktan cep telefonu ile hattın karşısına geçmeye çalışan bir kadını kaydediyor. Kayıtta kadın cep telefonu ile konuşarak istasyonun yanındaki kavşakta karşıdan geçen tramvayın geçmesini bekliyor. Fakat diğer taraftan gelen tramvayı bakmadan yolun karşısına geçmeye çalışırken, tramvay sürücüsü vatman kadını son anda fark edip frene basıyor. Fakat vatman sürücüsü frene basmasına rağmen kadına çarpıyor. Tramvayın çarptı kadın elinden cep telefonu ve çantası bir tarafa kendisi de başka bir tarafa savruluyor.

112 ekipleri geldi

Tramvay çarptıktan sonra durarak kadına yardım etmeye çalışıyor. Çevredeki vatandaşlarda kadına yardım etmeye çalışırken, olay yerine 112 Acil Servis ekipleri çağrılıyor. Gelen ambulans kadını ayakta tedavi ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Haber: Gökhan İÇKİLLİ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.