Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taner Tekin’den örnek davranış 

Özel Haber

İyi Parti Samsun 2. sıra Milletvekili adayı İbrahim Özyer hayatını kaybetti. Durumu miting sırasında öğrenen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin konuşmasını sonlandırarak çalan müziği kapattırdı.

Samsun Haber-İyi Parti Samsun Milletvekili adayı İbrahim Özyer'in ölüm haberini miting sırasında alan MHP İl Başkanı Taner Tekin örnek bir davranış sergiledi.


MHP İl Başkanı Taner Tekin, İyi Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in vefat haberini Anadolu Mahallesi mitinginde konuşma yaparken aldı.Haberi alınca konuşmasını sonlandıran ve çalan müziği kapattıran Tekin, “Şuan üzücü bir haber aldık. Partimize daha önce emeği geçmiş şuan ki İyi Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in vefat ettiğini öğrendim. Tuz ekmek hatırı diye bir şey var. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Buradan tüm İlçe teşkilatlarımıza ve milletvekilleri adaylarımıza da talimatımdır. Şu saatte başlamak suretiyle Cuma günü akşama kadar hiç bir seçim merkezimizde ve seçim araçlarımızda müzik çalınmayacaktır” dedi.
 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.