Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'un merkezinde rezalet! Her yağış sonrası göle dönüşüyor!

Özel Haber

Samsunlu vatandaşlar her yağış sonrası bölgede oluşan su birikintisi ve pislikten dolayı isyan etmek üzere. Dün gece boyunca yağan yağmurun ardından Güzeldere Mahallesi adeta göle döndü. Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'nin akan pisliği ile birlikte bölgede biriken su vatandaşların evine akıyor. Yıllardır sesinin duyurmaya çalışan vatandaşlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den yardım bekliyor. 

Samsun'un merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Güzeldere Mahallesi halkı her yağış sonrası mahallede oluşan göl ve Araştırma Hastanesinin pisliğinden kurtulmak istiyorlar.

ARAŞTIRMANIN PİSLİĞİ MAHALLEYE AKIYOR

Vatandaşlar, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinin kurulduğu günden beri her yağmur yağdığında pisliğin mahalleye dolduğunu ve büyük sıkıntılar çektiklerini dile getirdiler. 

EVLER PİSLİK ALTINDA

Yağış sonrası göle dönen bölgede evler ve bahçeler pislik ve sular altında kalıyor. Videoda da görüldüğü üzere su yüksekliği yerden yaklaşık 60-80 santimetre yükseklikte. Vatandaşlar yıllardır verdikleri dilekçelerin çözüme kavuşmasını istiyor.

MUSTAFA DEMİR'E SESLENDİLER

Yıllardır konu ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiklerini ancak hiçbir müdahale yapılmadığını ifade eden çevre sakinleri, sorunun biran önce çözülmesini istiyorlar.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.