Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da o isimden onurlu istifa

Özel Haber

Samsunspor’da Tesislerden Sorumlu Yönetici Murat Yıldız’ın, uzun zamandır çözülemeyen personel maaşları nedeniyle istifa ettiği öğrenildi. 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Hukuk İşleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Ölmez’dan sonra şimdi de yönetim kurulu üyesi Murat Yıldız istifa etti. Tesislerden Sorumlu Yönetici olarak görev yapan Yıldız’ın uzun zamandır çözülemeyen personel maaşları nedeniyle istifa ettiği öğrenildi.


İSTİFASINI SUNDU


İstifasını yönetime sunduktan sonra kulüpten ayrılan Murat Yıldız’ın bu davranışı büyük taktir toplarken, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu’nun personel maaşları konusunda nasıl bir yol izleyeceği henüz netlik kazanmadı. Bilindiği üzere kulüp çalışanları uzun zamandır maaş konusunda büyük bir sıkıntı içindeydi.


YÖNETİMDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR


Yönetim Kurulu’nun yapacağı ilk toplantıda Murat Yıldız’ın istifasını kabul etmesi beklenen Samsunspor’da camia istifaların ilerleyen süreçte çoğalmasından endişe duyuyor. Konuyla ilgili olarak yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor. 


Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.