Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlular askerini Peygamber Ocağına böyle uğurladı

Özel Haber

Samsunlu bir genç askerlik harçlığını toplamak için müzisyen arkadaşlarıyla birlikte Samsun’un sokaklarında vatandaşlardan bahşiş topladı. Müzik eşliğinde dans eden gence vatandaşlarında ilgisi yoğun oldu.

Samsun Haber – Samsun’un Canik İlçesi, 200 Evler Mahallesinde yaşayan 20 yaşındaki Uğur Demirli üç gün sonra gideceği askerlik harçlığını çıkartmak amacıyla Samsun sokaklarında müzisyen arkadaşlarıyla birlikte müzik eşliğinde bahşiş topladı. Asker Uğur Demirci’ye yoldan geçen vatandaş ettiği dans karşılığında bahşiş vererek katkıda bulundu.

“Peygamber Ocağı’na sevinerek gidiyorum”

Askerliğinin Manisa’nın Kırkağaç İlçesinda bulunan jandarma Komanda Tuğayı’na çıkmasından oldukça memnun olduğunu dile getiren Uğur Demirli, “Her genç asker olacağı yaşı bekler. Bende yirmi yıldan beri askere gideceğim günü bekliyordum. Şansıma askerliğimi komando alarak yapmak çıktı. Bundan çok memnunum ve çok gururluyum. Peygamber Ocağı’na gidiyorum. Orada öğreneceğim çok iş var. Askerliğimi yapınca tam bir erkek olarak Samsun’a döneceğim” diye konuştu. Çaldıkları müzikle birlikte karşısına çıkıp onunla dans eden vatandaşlar Asker Demirli’ye moral aşıladı.

Haber: Ekrem BİRCAN 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.