Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlular AK Parti dedi

Özel Haber

Samsunhaber.com ekibi olarak bugün de Samsunlulara hangi partiye oy vereceklerini sorduk. Mecidiye’de mikrofonlarımızı uzattığımız halkın büyük çoğunluğu AK Parti dedi.

Samsun haber – Samsun halkının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Samsunhaber.com ekibi olarak bugün de Samsunlulara hangi partiye oy vereceklerini sorduk.  İlkadım ilçesindeki Mecidiye’de mikrofonlarımızı uzattığımız Samsunluların büyük çoğunluğu AK Partiye oy vereceklerini söylerken az bir kesimde kararsız olduklarını söylediler.

İşte Samsunluların cevaplarından bazıları şu şekilde:

“AK Partiye vereceğim çünkü yapılanları görüyoruz. Reisi çok seviyoruz ve yaptıklarını taktir ediyoruz. Geçmişte memurun 6 ay maaş alamadığını, İMF’nin kapılarında Bakanlarımızın ve Başkanlarımızın beklediğini çok iyi biliyorum. Çok şükür o dönemler geride kaldı. Vatandaşlarımızın çoğu ekonomik olarak sıkıntıdayız diyorlar ama 2002’den öncesini bilseler her şeyin farkına varırlar.”

“AK Partiye oyumu vereceğim çünkü seviyorum. AK Parti hükümeti ile çok şey değişti. Hastaneler, postaneler, yollar, tüneller değişti. Ulaşım kolaylığı sağlanması için İstanbul’a köprüler yapıldı.”

“Geleceğimi düşündüğüm için AK Partiye oy vereceğim. AK Parti hükümeti ile iş imkanı, hastaneler gibi birçok konuda insanlara kolaylık sağladı.”

“Atatürk’ün partisi olduğu için Cumhuriyet Halk Partisine oy vereceğim.”

“Bu ülkenin 40 senesini çok iyi biliyorum o yüzden oyumu AK Partiye vereceğim. AK Parti hükümeti ile çok şey değişti hala da değişmesini istediğimiz konular var. Diktatörler değişti. Kısaca özgürlük geldi. Devlet hastanesine bile doğru düzgün gidemiyorduk şimdi özel hastaneler bile devlet hastanesi gibi oldu.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.