Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’daki fuhuş merkezi park

Özel Haber

Samsun’da İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi sakinleri Anneler Parkının akşam saatlerinde fuhuş yuvasına döndüğünü belirterek “Akşam olunca bu mahalle ve Anneler Parkı, fuhuşçuların ve uyuşturucu hap satıcılarının yuvası oluyor” diyor.

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi sakinleri akşam saatlerinde mahallelerinin yaşanmaz hale geldiğini söylüyor. Mahallede akşam olduğunda uyuşturucu hap satıcılarından Anneler Parkı’nı istila ettiğini belirten mahalle esnafı H. T. “Biz mahalle esnafı olarak akşam olduğunda burada ciddi sorunlar yaşıyoruz. Bizim burada iş yerlerimiz var. Her akşam Anneler Parkına esrarkeşler, uyuşturucu hap satıcıları geliyor. Her akşam aynı dert yaşanıyor. Gündüzleri çok güzel olan park, akşamları ne hale geliyor gelin kendi gözlerinizle görün. Fakat bu yaşanan sorunumuza emniyet ekipleri çare olmuyor. Burada her gece bir devriye aracı beklemeli. Bu sorun böylece çözülmüş olabilir” dedi.

“Eşimizle çocuklarımızla parka gitmeme kararı aldık”

Akşam saatleri kavgalar gürültülere artık alıştıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden E. O. “Biz artık mahalle sakini olarak kavga gürültü çıkaran insanlara alıştık. Eşimizle çocuklarımızla artık parka gitmeme kararı aldık. Çünkü akşamları bu mahallede ve özellikle Anneler Parkı içinde ve çevresinde fuhuş yapan insanların adresi haline geldi. Samsun gerçekten Karadeniz’in incisi fakat bu görüntüler bu kente yakışmıyor. Yetkililerden bu mahalleye bir polis noktası kurmasını bekliyoruz” diye konuştu.

“Suriyeliler çete olmuş geziyor”

Mahallenin akşam olduğunda çetelerin ve uyuşturucu kullanıcıların en uğrak yeri olduğunu belirten mahalle sakini L. B. “Suriye’den gelen mülteciler akşamları bu mahalleyi resmen istila ediyor. Ancak emniyet ekipleri mahalleyi yeterince kontrol etmiyor. Aksam olduğunda dışarı çıkamıyoruz. Suriyeli gençler çete olmuş geziyor. Bu mahalleye yetkililer derhal bir çözüm getirmeli. Özgürlüğümüz kısıtlanıyor” diye dert yandı.

Ekrem BİRCAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.